Jingle Bells – tuig met uw straat kerstboom op

This entry was posted by donderdag, 20 oktober, 2011
Read the rest of this entry »
Vrijdag 9 December vanaf 18:30uur:
Openingsfeest op het Raadhuisplein.

Wat willen we bereiken met Jingle Bells?
De bedoeling van Jingle Bells is om inwoners van Zwijndrecht nader tot elkaar te laten komen.
Gezamenlijk iets opbouwen rond een kerstboom, en zo een gezellige kersttijd met de medebewoners uit de straat tegemoet gaan.
Via het bestuur Jingle Bells kunt u zich inschrijven om met uw straat mee te doen aan deze gezellige uitdaging. De kerstboom wordt door de Gemeente geleverd en natuurlijk zorgen zij ervoor dat deze op de juiste wijze in de grond komt te staan.
Tijdens het openingsfeest kunt u de kerstverlichting op komen halen en genieten van een geweldig spektakel. Daarbij worden natuurlijk de winter hapjes en drankjes niet vergeten.
Maar dan is het de beurt aan de bewoners van de straten. U mag samen met uw medebewoners de kerstbom gaan versieren, en er een heel feest omheen gaan bouwen.
Tijdens de juryronde zal worden bekeken welke boom het mooiste versierd is en welke bewoners er het meest in zijn geslaagd om een perfecte sfeer te creëren die past bij de Kerst!
Daarmee kunt u voor het eerst meedingen naar de zogenaamde straatprijs. Deze prijs ( 3x ) bestaat uit een geld bedrag van 100 euro dat besteed zal moeten worden in de winnende straat ( buurt ) voor een sociaal evenement. Bijv: Straat BBQ.

Wij hopen op veel enthousiasme en een warm Kerstgevoel!

Veel succes!

Het bestuur Jingle Bells
Jan, Theo, Ton en Willem.

Comments are closed.